HEAT-SYS ELEKTROMOS KAZÁN

A terméket kényszerkeringtetésű melegvíz-és fűtési rendszerekben történő üzemeltetésre tervezték. A termék 2 kW-os lépcsőkben fokozatonként automatikusan kapcsolódik a szükséges fűtési igénynek megfelelően, így biztosítva a pontos szabályozhatóságot. A teljesítmény kapcsoló elektronika minden fűtőbetét üzemidejét figyelembe veszi és mindig a legkevesebbet működött betétet kapcsolja be először. Ezzel a megoldással biztosítható, hogy az összes betét egyenletesen legyen üzemeltetve.

Az energiafelhasználás és a mechanikus kopások csökkentésének érdekében a szivattyú csak akkor működik, ha szükség van rá. A kikapcsolás után a szivattyú kb. 1 percig még működik, hogy a fűtőegységben tárolt hőenergia még hasznosuljon.
Nagyobb kimeneti teljesítmény eléréséhez több terméket lehet kaszkádba kapcsolni, és ezek így egyetlen szobatermosztáttal vezérelhetők.

A berendezés automata fagyvédelmi funkcióval van ellátva, üzemkész állapotban 5˚C helyiség hőmérséklet alatt a fűtőegység bekapcsol, míg a készülék belső hőmérséklete megnem haladja az 5˚C-ot.A vezérlő egység zárlat ellen védett.A berendezésben biztonsági hőkioldó van, amely 90 ˚C –os előremenő vízhőmérséklet esetén, vagyis a fűtőegység nemkívánatos túlmelegedése esetén, a fűtőegységet a vezérlő egységtől függetlenül is lekapcsolja. A biztonsági hőkioldó feloldásához a szerviz hívására van szükség.

Túlnyomás esetén a berendezés biztonsági lefúvató szelepe nyit, így a megnövekedett nyomású közeg távozik, elkerülve a berendezés meghibásodását. A biztonságos nyomás elérése esetén a szelep automatikusan zár.

A termék egy hengeres fűtőegységből, fűtőköri keringető szivattyúból, hőmérséklet érzékelőkből és a biztonsági szelepből, légtelenítő szelepből áll. A víz hőmérséklettől függő tágulásának kompenzálásához a fűtési rendszerben tágulási tartály van beépítve.

499 872 Ft734 187 Ft

Törlés

Leírás

A táblázat tájékoztató, kiindulási adatokat ad, az előzetes kalkuláció elkészítéséhez.
Az épület lakás hőszigetelésétől függően jelentős eltérések adódhatnak.

További információk

Teljesítmény

12KW, 18KW, 24KW, 6KW

Védettségi besorolás

IP40

Maximum előremenő hőmérséklet

85°C

Megengedett üzemi nyomás

2 BAR

Garancia

1 év

0
Kosár
  • No products in the cart.