EBERLE 1 ZÓNÁS KÖZPONTI EGYSÉG 52489

Az elmúlt telek alatt a hó és a jég jelentős számú tető összeomlását okozta. Nemcsak a lapos és kis hajlású tetők vannak veszélyben, hanem a lejtős tetők (magastetők) is összeomolhatnak és a tetőről lezuhanó hó az emberek életét veszélyeztetheti. Az EBERLE új jegesedésjelzője magas energiafogyasztás nélkül képes minden épület téli biztonságát növelni.
Az elmúlt telek megrendítették a bizalmunkat az épületek biztonságában. A hó súlya alatt a tetők vagy összeomlottak vagy annak veszélyében voltak.
Ebben a tekintetben a magas tetőknek ugyanazokkal a kockázatokkal kell szembenézniük mint a lapos és kis hajlású tetőknek, mert a hó hajlamos felgyülemleni az ereszcsatornákban. Ez úgyszintén biztonsági kockázatot jelent, mert a jégcsapok és nagyobb hódarabok lezuhanása kárt okozhat az emberekben és az adott épület tetője alatti vagyontárgyakban. Az EBERLE most olyan jegesedésjelzőt ajánl csatornák és szabad felületek jégmentesítő fűtéseihez, amely a garázsbejárókról, rámpákról, külső lépcsőkről és műholdvevő antennák tartóiról már ismerős a számunkra. A hó és a jég megbízhatóan elolvadnak. A nedvesség szondával és a hőmérséklet érzékelővel felszerelve a jegesedésjelző ideális kiegészítője a fűtésnek. A vezérlő meghatározza az optimális bekapcsolási időt, így a fűtés jó időben indul ahhoz, hogy megelőzze a jégképződést, azaz a fagyponti hőmérséklet elérése előtt. Elkerüli a szükségtelen energiapazarlást, mert a fűtési rendszert csak akkor kapcsolja be, amikor fennáll a jégképződés kockázata.

120 206 Ft

Leírás

Akár 80%-os energia megtakarítás
Bemeneti teljesítmény: max. 15VA
LCD kijelző: aktuális értékek kijelzése
Egyszerű kezelhetőség: három nyomógomb a beállítási értékek bevitelére
Gyárilag beállított alapprogram
Kompatibilitás a meglévő érzékelőkkel
Érzékelő önműködő felismerése és figyelése
Beállítható után fűtési idő
Beállítható alsó hőmérsékleti határérték
Fűtési rendszer üzemidő számláló
Potenciálmentes kimenet riasztásokhoz
Egyszerű, gyors rögzíthetőség DIN-sínre
Opcionálisan: cserélhető érzékelők szabad felületekhez
Összhang az EN 60703-mal
Rádiós interferencia elnyomás EN 55014 szerint
16 A kapcsolási áramerősség
Kompakt ház méret

További információk

Garancia

2 év

Védettségi besorolás

IP20

Tápfeszültség

230V

Terhelhetőség

16A

0
Kosár
  • No products in the cart.