COMPUTHERM 200 KONNEKTOROS TERMOSZTÁT WIFI

Az interneten keresztül vezérelheti, illetve ellenőrizheti a termosztát működését mobiltelefonja, táblagépe segítségével.
A termék egy kiváló választás mindazok számára, akik egy otthonukban elhelyezett elektromos készüléket szeretnének interneten keresztül vezérelni. A kedvező árú készülék a komfort biztosítása mellett az energiaköltségek csökkentéséhez is hozzájárulhat. Egy meglévő termosztáttal vezérelt fűtési rendszer egy S200 Wi-Fi dugaljjal kiegészítve okostelefon segítségével távolról, interneten keresztül is vezérelhetővé tehető. A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, ha bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjének fűtését távolról szabályozni, működését ellenőrizni.
A terhelhetőségi határon belül az S200 dugaljjal egyszerűen megvalósítható bármely hálózati megtáplálással rendelkező elektromos készülék távvezérlése. Lehetősége van a termékekhez csatlakoztatott eszközök távolról történő ki-/bekapcsolására, valamint időzített ki-/bekapcsolására is.

6 728 Ft

További információk

Tápfeszültség

230V

Működési frekvencia

2,4 GHZ (b/g/n)

Pára tűrőképesség maximum

80%

Terhelhetőség

AC: 10A; Induktív: 2A

Védettségi besorolás

IP51

Garancia

1 év

0
Kosár
  • No products in the cart.