IPARI ÉS HORDÓFŰTÉS

Alkalmazási területek

A hordófűtések és tartályfűtések ipari edények, vödrök, kannák és IBC konténerek tartalmának melegítésére, ill. hőntartására szolgálnak. A felhasználási területtől függően melegítik a tartályt, azért, hogy

Csökkenjen a tárolt anyag viszkozitása, hogy könnyebb legyen szivattyúzni, vagy letölteni;
Megakadályozza a kikristályosodást, vagy a szilárd anyag kicsapódását;
Temperálja a folyadékot, hogy az az optimális feldolgozási hőmérsékleten maradjon;
Szilárd anyag olvadása.
A gázpalack fűtés a fém gázpalackok fűtésére, temperálására szolgál, hogy a gáz nyomását növelhessük, ill. hogy a fogyás ellenére a nyomást konstans értéken tarthassuk, a drága gázok esetében a palackot maradéktalanul leüríthessük, valamint, hogy megakadályozzuk a palack, vagy a szelep lefagyását. Termékeink

A fűtések flexibilis fűtőpaplan formában készülnek, így közvetlenül rácsatolhatók a fűtendő tartályra, hordóra, lehetnek köpeny, mandzsetta, vagy széles öv formájúak. Ezeknek a kialakításoknak több előnye is van a melegítő kamrával, vagy a lemezből készült melegítő eszközökkel szemben, mert pl:

Méretek és alak szempontjából jobban illeszkednek a fűtendő tartályra;
A kivitelük és anyaguk megfelel a megadott teljesítménynek és maximális hőmérsékletnek;
Készülhetnek egyedi kivitelben is (speciálisan a robbanásveszélyes területekre is!).
Kérjük, itt töltse le az űrlapot, ha egyedi fűtésre akar ajánlatot kérni.

 

A hordófűtés előnyei

1. Könnyű, kompakt, kedvező áron
Hordófűtéseink nagyon könnyűek és a célnak megfelelő kialakításúak. Egy fűtőpaplan súlya mindössze néhány kg, összehajtva is jól tárolható, ha átmenetileg nincs rá szükség. Mint beruházás, jóval olcsóbb, mint egy melegítő kamra, vagy egy fémből készült fűtőelem.

2. Egyszerű kezelés
A hordófűtések gyárilag fel vannak szerelve hálózati csatlakozó kábellel, rögzítő elemekkel, amelyek a biztonságos üzemeltetéshez szükségesek. Részleteket lásd a Műszaki Adatok –nál. A fűtőpaplan néhány mozdulattal felcsatolható a hordóra, a csatlakozó dugó bedugása után már indulhat is a fűtés. A leszerelés is ugyanilyen egyszerűen történik.

3. Praktikus és helytakarékos
A fűtéssel felszerelt hordót azonnal a kívánt helyre állíthatjuk, mert a fűtésnek alig van helyigénye. A hordó akár szállítható úgy is, hogy rajta van a fűtőpaplan.

4. Rugalmasság
A hordófűtések illeszkednek a fűtendő tartály alakjához, még akkor is, ha nem sima a felület amelyre ráfekszik, vagy ha a hordó kidomborodik, esetleg homorú valamelyik oldala, mert a csatolás állítható.

5. Hatékonyság
Tekintve, hogy a fűtőpaplan közvetlenül ráfekszik a fűtendő felületre, így jó hőátadást biztosít a hordó felületére, ezáltal pedig a fűtendő közegre. Az integrált hőszigetelés (kivéve a WODS típust) következtében minimális a hőveszteség, valamint megakadályozza, hogy a fűtőpaplan külső, érinthető felülete túlságosan meleg lehessen.

6. Biztonság
Minden egyes fűtőelem megfelel a kisfeszültségű készülékekre vonatkozó európai biztonsági irányelveknek, és el van látva CE jellel

7. Biztonságos, megbízható minőség
A fűtőpaplanokat kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből gyártjuk. Minden egyes terméket ellenőrzünk kiszállítás előtt. A gyártó rendelkezik ISO 9001:2008 minősítéssel.

8. Egyedi méretek, egyedi hálózati feszültség
Szüksége van különleges alakú, vagy méretű tartály fűtésére, temperálására? Nem probléma, forduljon hozzánk bizalommal, megoldjuk gondját, akár ha csak egy darabról van is szó. Adja meg a szükséges méreteket, és hőmérsékletet, mi elkészítünk egy kötelezettség nélküli ajánlatot. Tápfeszültségként bármely más, a szokásostól eltérő is számításba jöhet, mint pl. 115 V AC

9. Rövid szállítási határidő
Általában valamennyi fűtőpaplan 24 órán belül szállítható, (természetesen a közbeni eladás jogát fenntartva). Egyedi méreteket általában 2-3 hétre vállalunk.

Biztonság és minőség

A Winkler GmbH egy független szakcég Heidelbergben. 30 éve gyártja és fejleszti a villamos fűtések széles választékát, ipari és laboratóriumi felhasználásra.

Megbízható, hosszú élettartamú termékeket gyárt, kiváló minőségű alapanyagokból.

Mi az Ön partnere vagyunk, amennyiben innovativ gyártmányokra van szüksége és gyors megoldás az elvárása.
Erősségünk a vevői elvárások szerinti, igényes termékek gyártása. Munkatársaink többéves gyakorlattal felelnek az Ön minden szakmai kérdésére. Önnel együttműködve fejlesztjük ki a feladatra szabott, optimális megoldást.
Egyetlen késztermék sem hagyhatja el a gyárat, részletes ellenőrző vizsgálatok nélkül. Ha mégis előfordul egy, a gyártással összefüggő hiba, akkor természetesen visszavesszük a terméket, az eladást követő 6 hónapon belül,
és vagy kicseréljük, vagy visszafizetjük a vételárat. Idevonatkozóan lásd az Általános Szállítási Feltételeket

Egyedi igényekhez mérten

Nyissa meg és töltse le ezt az adategyeztető formulát. Ezt kitöltve tudunk Önnek segíteni megvalósítani az egyedi tervezésű fűtőpaplainjait!

Professzionális megoldások

Minőség Garancia

Maximális kényelem

100% Elégedettség Garancia

0
Kosár
  • No products in the cart.