FŰTŐVENTILÁTOR

Professzionális fűtési megoldások nagy légterű épületek és terek fűtésére.

A fűtőventilátorokat elsősorban ipari létesítmények fűtésére fejlesztették ki, ahol nem csak a fűtést, de a légcserét is meg kell oldani. Akár egy kisebb műhelyről, melléképületről, vagy szerelőcsarnokról, ipari létesítményről van szó, bármilyen fűtési szükségletre tudunk megoldást nyújtani. A helyiség méretétől és használatától függően különböző teljesítményű fűtőventilátorokkal állunk a rendelkezésére. A kisebb légterű helyiségekbe akár 2Kw-tól tudjuk ajánlani az egészen kicsi kényelmesen hordozható ventilátorokat, de akár 30Kw teljesítményű fűtőventilátort is találhat kínálatunkban.

Ha olyan speciális fűtőtestre van szükség, amely korróziónak vagy veszélyes anyagok hatásainak van kitéve A Frico speciális ELC típusú fűtőventilátoraira gyakorlatilag bármilyen körülmények között számíthat. A használattól függően természetesen hordozható, és a falra, vagy mennyezetre szerelhető fűtőventilátorok közül is válogathat.

FRICO FUNTOVENTI

A Frico PANTHER fűtőventilátorok közepes méretű helyiségek fűtésére alkalmasak, mint üzletek, műhelyek, vagy kisebb sportlétesítmények. A Párduc segítségével egyszerre gondoskodhat a légcseréről és a fűtésről is, mert a szabadból is tud beszívni levegőt. Egyszerűen és gyorsan installálható.

6KW-30KW-os teljesítményben érhetőek el.

tiger 9kw

A Frico TIGER fűtőventilátorok közepes méretű helyiségek fűtésére alkalmasak, mint üzletek, műhelyek, vagy kisebb sportlétesítmények. A Tigris segítségével egyszerre gondoskodhat a légcseréről és a fűtésről is, mert a szabadból is tud beszívni levegőt. Egyszerűen és gyorsan installálható.

3KW, 5KW és 9KW-os teljesítményben érhetőek el.

varmeflakt-frico-elektra-f-553

Az ELC Fűtőventillátorokat kifejezetten a kemény környezeti feltételek közötti használatra fejlesztették ki. Kivitelezése egyszerű, könnyen felszerelhető és használatba vehető.

3KW-os teljesítményben érhető el.

230V / 400V

Normál és magas hálózati feszültségről is működtethetőek

0
Kosár
  • No products in the cart.