Fizetési feltételek

A megrendelt termék fizetésének módja

• Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor egy díjbekérő számlát küldünk Önnek melyben a díjbekérő számla sorszámára vagy a megrendelési azonosítószámra kell a közlemény rovatban hivatkozni. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.
• Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén készpénzben forintban fizeti meg a termék vételárát.
• Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél vagy az általunk adott árajánlat alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

0
Kosár
  • No products in the cart.