TERMÉKEINK

Önszabályzós és különböző ellenállású fűtőkábelek, csatorna, rámpa, csőkísérő és hőtárolós fűtésrendszerek kialakításához.

Elektromos padlófűtés rendszerek hideg és meleg burkolatú padlóhoz. Járólap, greslap, laminált parketta és hajópadló alá is!

Kerámia lapos hőtárolós fűtőtestek, okos infrapanelek és hősugárzók széles választékban. Falra szerelhető és hordozható kivitelben is.

ELC és FRICO Ipari hőlégbefúvók és ventilátorok széles válaszékban kültérre, beltérre és veszélyes környezetbe egyaránt.

Kültéri és beltéri hő illetve infra sugárzók nagy légterű helységek fűtésére: ipari létesímények, csarnok, műhelyek és terasz fűtésére.

Speciális környezetben is használható csőradiátorok. Fokozottan tűzveszélyes termekben, télikertben vagy csarnokok fűtésére is alkalmas.

Korszerű, komfortos, környezetkímélő hőforrások. Esztétikus kivitelű kis helyigényű, bármilyen helyiségben könnyen telepíthető berendezések.

Láthatatlan pad alatti fűtőtestek és fűtött párnák amelyek kifejezetten arra specializálódtak, hogy a látogatók a téli hidegben se fázzanak.

Termosztátok fűtés rendszerek üzemeltetéséhez, speciális jegesedésjelzők, hónyomás érzékelők széles választékban.

Professzionális megoldások

Minőség Garancia

Maximális kényelem

100% Elégedettség Garancia

0
Kosár
  • No products in the cart.